Početna Party Time Kao u dobra stara vremena: Igranka na Štrand Summer Festu u petak...

Kao u dobra stara vremena: Igranka na Štrand Summer Festu u petak od 20h

Pozivamo vas da nam se pridružite na prvoj Štrand Summer Fest igranci u petak, 30. juna, od 20h do 22h na platou ispod Mosta slobode.

Ovog leta na našem Štrandu, na platou ispod Mosta slobode, puštamo nikad zaboravljene hitove, plešemo bez srama, šmekerski zagledamo i damski biramo.

Naš disk-džokej za vas će puštati hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca i mnogih drugih.

Dođite da prizovemo ono najlepše iz mladosti – uspomene na vreme kada je sve bilo lepše, lakše i slobodnije.

Ulaz je slobodan.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest