Početna Party Time Koncert Električnog orgazma u Novom Sadu 18. novembra u Domu kulture!

Koncert Električnog orgazma u Novom Sadu 18. novembra u Domu kulture!

0

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert koji je trebalo da bude održan u okviru programa Udruženja Free Space, „Prekinimo MUK…“, u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u petak, 22. oktobra, usled ponovne najave loših vremenskih uslova pomera se za četvrtak, 18. novembar u poznati prostor – „Dom kulture“, sa početkom u 21 čas. Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3330-elektriniorgazam401godina

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 rsd.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncerte 16. oktobra i 22. oktobra važiće i za novi datum bez prepravke, kao i ulaznice kupljene za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta prošle godine.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo