Početna Party Time Koncert Zdravka Čolića večeras u Novom Sadu

Koncert Zdravka Čolića večeras u Novom Sadu

Foto Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić, pevač koji nakon duže od četiri decenije na sceni, sa 14 izdatih albuma i nebrojenih hitova i dalje mami uzdahe ženske populacije, najpopularniji izvođač na prostorima bivše Jugoslavije, održaće večeras veliki koncert u novosadskom SPENS-u.

Legendarni Čola održaće koncert u Novom Sadu u sklopu turneje tokom koje je ponovo napunio najveće koncertne prostore u Srbiji i zemljama regiona. Pored fantastičnih pesama sa aktuelnog albuma “Vatra i barut”, sa publikom će pevati i svoje legendarne pesme “Čija je ono zvijezda”, “Produži dalje”, “Ruška”, “Jedna zima sa Kristinom”, “Živiš u oblacima mala”, “Mađarica”, “Ti si mi u krvi”, “Ej, draga draga”, “Ajde, ajde Jasmina”, “Ti možeš sve, al’ jedno ne”, “Okano”, “April u Beogradu”, “Zagrli me”, “Krasiva”, “Zvao sam je Emili”, kao i mnoge druge dobro poznate hitove.

Prošle godine su nas ugrejali “Vatra i barut”, četrnaesti studijski album, čijem je izlasku prethodio spot za nežnu baladu “Što ti dadoh” koji je sve poštovaoce Zdravkove muzike podsetio na stara dobra vremena i nezaboravne hitove i čiji je kvalitet potvrdio niz pesama koje su postale omiljene: “Esma”, “Zar se nismo shvatili”, “Ne govori da me više ne voliš”, “Vatra i Barut”, i stoga ne sumnjamo da će nas naš najpopularniji pevač, uz vrhunsku produkciju u organizaciji “Studija Berar”, svojom energijom i mnogobrojnim hitovima uvesti već 26. decembra u praznično raspoloženje.

Autor: NSHrnonika.rs
Foto: Aleksandar Kerekeš Keky