Početna Party Time Koncerti na 50 lokacija za doček srpske Nove godine

Koncerti na 50 lokacija za doček srpske Nove godine

0

Doček srpske Nove godine, Doček 7528. biće organizovan na oko 50 lokacija širom grada. Programi će biti organizovani u zatvorenim prostorima, u večernjim satima i za njih će se plaćati ulaznica.

Novosađani će u ponedeljak, 6. januara, imati priliku da za jednu plaćenu ulaznicu dobiju još jednu gratis. Akcija će trajati tokom celog dana, na prodajnom mestu Gigs Tix-a u Pariskom magazinu i u okviru pokretne kulturne stanice Karavan, koja će biti na Trgu slobode.

Ulaznica za događaje koji će biti u Srpskom narodnom pozorištu – Ruska filharmonija iz Irkutska, Let 3 i Nolah live, možete kupiti i na blagajni pozorišta, a radno vreme možete pronaći na sajtu SNP-a.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

U ponedeljak, 13. januara jedna od najboljih basistkinja Evrope, Kinga Glik, nastupiće u Radničkom domu, Dejan Petrović Big bend u Reformatorskoj crkvi, najbolja ruska filharmonija, Let 3 i Nolah live u Srpskom narodnom pozorištu, Goran Trajkoski u gimnaziji “Laza Kostić”, Dado Topić & Time After Time u KC Petefi Šandor, Elemental u Kožari SNP-a, Svemirko u Kino sali Železničke stanice i još brojni drugi.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta i podiže kapacitete kulturnog stvaralaštva. Spajanje vizuelnog identiteta, na kom su zajedno radili umetnici i novosadski studenti, sa muzikom najrazličitijih domačih, regionalnih i svetskih izvođača, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji Novosađanima i gostima grada pruža jedinstven audio-vizuelni doživljaj, ističu organizatori.

Autor: NsHronika
Foto: Ilustracija/Pixabay