Početna Party Time Koncerti na 50 lokacija za doček srpske Nove godine

Koncerti na 50 lokacija za doček srpske Nove godine

Doček srpske Nove godine, Doček 7528. biće organizovan na oko 50 lokacija širom grada. Programi će biti organizovani u zatvorenim prostorima, u večernjim satima i za njih će se plaćati ulaznica.

Novosađani će u ponedeljak, 6. januara, imati priliku da za jednu plaćenu ulaznicu dobiju još jednu gratis. Akcija će trajati tokom celog dana, na prodajnom mestu Gigs Tix-a u Pariskom magazinu i u okviru pokretne kulturne stanice Karavan, koja će biti na Trgu slobode.

Ulaznica za događaje koji će biti u Srpskom narodnom pozorištu – Ruska filharmonija iz Irkutska, Let 3 i Nolah live, možete kupiti i na blagajni pozorišta, a radno vreme možete pronaći na sajtu SNP-a.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

U ponedeljak, 13. januara jedna od najboljih basistkinja Evrope, Kinga Glik, nastupiće u Radničkom domu, Dejan Petrović Big bend u Reformatorskoj crkvi, najbolja ruska filharmonija, Let 3 i Nolah live u Srpskom narodnom pozorištu, Goran Trajkoski u gimnaziji “Laza Kostić”, Dado Topić & Time After Time u KC Petefi Šandor, Elemental u Kožari SNP-a, Svemirko u Kino sali Železničke stanice i još brojni drugi.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta i podiže kapacitete kulturnog stvaralaštva. Spajanje vizuelnog identiteta, na kom su zajedno radili umetnici i novosadski studenti, sa muzikom najrazličitijih domačih, regionalnih i svetskih izvođača, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji Novosađanima i gostima grada pruža jedinstven audio-vizuelni doživljaj, ističu organizatori.

Autor: NsHronika
Foto: Ilustracija/Pixabay