Početna Party Time “Ljubav i bes”: Festival alternativne muzike u Novom Sadu

“Ljubav i bes”: Festival alternativne muzike u Novom Sadu

Ljubav i Bes je alternativna, uglavnom muzička manifestacija nastala pre nekoliko godina u Zrenjaninu, koja će svoju novu inkarnaciju imati u Novom Sadu i to u subotu, 28. septembra, u Firchie Think Tank Studiu, Bulevar despota Stefana 5, Kineska četvrt.

Festival je koncipiran na dve bine, bina Ljubav i bina Bes, a pored muzičkog programa publici će se predstaviti i nekolicina underground, vizuelnih umetnika kroz izlaganje svojih radova.

Program manifestcije počinje od 17 časova, gde će sa bine Ljubav dub muziku početi da vrte selektori Lewangz i Martinees. U prostorijama kluba će biti postavljeni štandovi na kojima će pored radova umetnika biti izloženi i štandovi na kojima će se prodavati majice, ploče, diskovi, kasete, fanzine itd.

Bina Ljubav se nalazi u takozvanom “malom prostoru”, dok je za binu Bes, rezervisana velika pozornica Firchie Think Tank Studia.

Nekoliko sati kasnije, žurku selimo na binu Bes na kojoj će nastupiti šest bendova iz zemlje i regiona, kao i jedan DJ: In – Sane (Gornja Radgova, SLO), Debeli Precjednik (Osijek, HR), Remedy (Beograd), Overdrive (Zrenjanin), Lazarath (Novi Sad), Kali Fat Dub (Ex YU) i Segregator X (Zrenjanin).

Ljubav i Bes prave drugari za drugarice, drugarice za drugare i za sve one koji žele da se zabave, slušaju dobru muziku na kvalitetnom ozvučenju, u ozbiljnom koncertnom prostoru.

Ulaznice za manifestaciju Ljubav i bes se po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu kupiti na Gigstix prodajnim mestima. Na dan koncerta, na vratima kluba cena karte će biti veća.

Ljubav i Bes možete pratiti i putem njihovog Facebook ili Instagram naloga.

Foto: Promo