Početna Party Time LP novo pojačanje INmusic festivala #14!

LP novo pojačanje INmusic festivala #14!

0

Indie muzika nije dugo izrodila neki opštepoznati hit koji je prevazilazio granice žanrova ali i lične seksualnosti, a onda se pojavila američka kantautorka LP i pokorila svet svojim hitom “Lost On You”. Prošle godine je otvorila Exit, a ove godine osvaja Zagreb, ali nudi i nešto novo – novi album!

Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, na INmusic festival #14 od 24. do 26. juna 2019. dolazi u sklopu letnje turneje kojom će promovisati svoj upravo objavljen peti studijski album “Heart To Mouth”.

Ova sjajna kantautorka je srca publike osvojila pesmama “Lost On You”, “Muddy Waters” i “When We’re High”, a njen najveći hit “Lost On You” dosad je premašio brojku od 500 miliona strimova na digitalnim servisima. Manje je poznato da je LP hitmejkerka ne samo za sebe: pisala je i za Rihannu, Cher i Christinu Aguileru.

U sklopu najavljene turneje 2019. nastupiće na odabranim festivalima među kojima je i INmusic festival #14. Album “Heart To Mouth” iskreno otkriva šta LP misli o ljubavi, žudnji, strahu, nesigurnosti i žaljenju, a sve je pretočila u lepezu jedinstvenih pesama.

Foto: Promo