Početna Party Time Muzički festival “Ljubav i bes” danas i sutra na Vidovdanskom naselju

Muzički festival “Ljubav i bes” danas i sutra na Vidovdanskom naselju

0

Šesto izdanje muzičkog festivala “Ljubav i bes” održaće se danas i sutra, 22. i 23. septembra, u K9 Station, na Vidovdanskom naselju.

Festival će ugostiti petnaest izvođača iz zemlje i regiona. Kao i prethodnih godina, akcenat je na tvrdom zvuku, a pretežno se radi o hardcore, punk, stoner i metal bendovima.

Nakon nastupa gitarskih bendova akcenat će biti na soundsystem kulturi i DJ nastupima.

Festival je koncipiran tako da će oba dana na velikoj bini nastupati bendovi, dok će između njihovih nastupa glasna muzika svirati sa Barabadub Soundsytem-a, koji će biti postavljen naspram glavne pozornice.

U petak i subotu na ovom festivalu alternativne kulture nastupiće: Mašinko, Stonebride, Ground Zero, Overdrive, One Step Away, Memlah, Majak, All Except One, School bus, Nabod, Roza, Proto Tip, Prancing D, Sebastian Schund i Kick Kong.

Dnevne ulaznice u pretprodaji koštaju 1.000 dinara i mogu se kupiti u kafićima “Diego” i “Crni ovan” u centru Novog Sada.

Više informacija o samom festivalu, kao i detaljnu satnicu nastupa, možete saznati na Fejsbuk i Instagram stranici manifestacije.

Izvor: 021.rs
Foto: PrtSc/Facebook/Ljubav i bes