Početna Party Time Nataša Bekvalac: Pred Novim Sadom drhtim i njemu se divim

Nataša Bekvalac: Pred Novim Sadom drhtim i njemu se divim

natasa_bekvalac_koncert01Nataša Bekvalac održala je preksinoć koncert na novosadskoj plaži Štrand. Nešto posle 22h, ona je sa svojim bendom nastupila pred mnogobrojnim Novosađanima, okupljenim na glavnom platou ispred kupališta. Bekvalčeva je koncert započela pesmom “Nikotin”, a nakon toga je pevala neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su “Mali signali”, “Dobro moje”, “Bolesno te volim”, “Ja sam dobro”, ali i pesme svojih kolega. Kako nam je rekla, ovim koncertom ne najavljuje novi singl, ni album, već nastupa jer su se ispunili svi uslovi da zapeva pred sugrađanima.

unnamed (4)unnamed (2)unnamed (1)“Osećam ogromnu odgovornost jer konačno nastupam na ovom mestu, pred zahtevnom publikom. Najteže je uspeti u svom gradu. Za Štrand me vežu divna sećanja iz detinjstva, kada sam sa porodicom dolazila na plažu”, izjavila je pevačica.

Među okupljenima je, na radost pevačice, bilo mnogo dece i mladih ljudi, a među njima je i Novosađanin Branko Bojić. “Obožavam Natašu, njen sam najveći fan, i došao sam da bih čuo omiljenu pesmu, Nikotin”, rekao nam je Bojić.

Nastup pevačice završen je posle ponoći.

Autor: Maja Guzijan