Početna Party Time New Karaoke Stars: Kad Novosađanke zapevaju!

New Karaoke Stars: Kad Novosađanke zapevaju!

0

Iza sedam gora, iza sedam mora, postoji jedna vesela grupa žena koju povezuje nešto predivno, a to je ljubav prema pesmi i puno pozitivne energije!

Dobro, nije baš iza sedam gora i iza sedam mora nego baš tu, u našem prelepom Novom Sadu!

Ova grupa broji šest žena različite starosne dobi, različitog obrazovanja kao i bračnog statusa, a sve njih povezuje to što su vesele i uvek raspoložene da se nesebično daju kako bi našem gradu podarile žurke koje na ovim prostorima još nisu viđene.

Podstaknute pitanjem jedne od njih, u grupi od 30.000 žena, gde imaju u gradu karaoke, okupile su se, a da se pre toga nisu lično poznavale. Brzo su došle na ideju da naprave nešto nesvakidašnje. Poruke su se nizale. Bilo je tu i žena koje ne smatraju da imaju dara za pevanje, ali su želele da daju svoj doprinos na neki drugi način kao i onih koje su trenutno sprečene da učestvuju u pevanju, pa se spontano došlo do ideje da žurke imaju takmičarski karakter. Prepoznavši lepotu same ideje, mnoge žene ponudile su se da daruju učesnice svojim radovima, proizvodima, uslugama.

Ubrzo nakon samog pitanja o karaokama održana je prva žurka. Količina pozitivne enerije koja je vladala te noći ne da se opisati je rečima. Oduševljenje svih prisutnih munjevito se širilo gradom kako po društvenim mrežama tako i na razgovorima uz kafu. Ubrzo su mnogi poželeli da se pridruže i da budu deo vesele ekipe koja iz žurke u žurku pravi baš ono što mnogima u današnje vreme treba a to je kutak gde se ne priča o problemima, gde su svi jednaki i gde se svi odlično zabavljaju. Nakon prve žurke održana je druga, treća… Sada već New karaoke Stars žurke postaju tradicija, a ono što je dobro ne treba menjati! Podrška stiže sa svih strana, gosti dolaze iz drugih gradova kako da pevaju tako i da bodre učesnice. Svako ko želi da bude ove priče može se obratiti na FB stranici New karaoke Stars. Ovoj veseloj družini će biti zadovoljstvo ugostiti vas. Starosnog ograničenja nema.

Ono što je bitno je da u takmičarskom delu mogu učestvovati samo oni koji se nisu pevački afirmisali. Nije bitno da li neko zna da peva, bitno je da voli. Podjednaku podršku imaju svi pa izvolite, dođite da budete deo najboljih i najveselijih karaoke žurki u gradu!