Početna Party Time Novosadski koncert benda Negative 17. marta u Domu kulture!

Novosadski koncert benda Negative 17. marta u Domu kulture!

0

Posle dvogodišnje pauze tokom koje je bio otkazan koncert benda NEGATIVE u Domu kulture a povodom 20 godina na muzičkoj rok sceni, jubulej koji je trebalo da bude obeležen pre dve godine, ipak će “proslaviti” koncertom u četvrtak, 17. marta u 21 čas.

Bend se pojavio u jednom mračnom trenutku našeg društva, u vreme bombardovanja, 1999. godine. Nakon raspada grupe TAP 011, Ivana je odlučila da se okrene muzičkim žanrovima koji su više u skladu sa njenom prirodom. Igrom slučaja, tada upoznaje „klince“ iz kraja sa kojima istog trenutka pronašla zajednički jezik i muzički izraz. Najpre su se dogovorili da organizuju nekoliko zajednučkih proba, iz čega se izrodio bend koji je automatski privukao pažnju svih očiju okrenutih ka srpskoj muzičkoj sceni. Tako je nastao NEGATIVE.

Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje dvodecenijske karijere, ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za neprikosnoveno najbolji vokal na našim prostorima i čućete zašto „klinci“ Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas). iz grupe nisu više samo klinci, već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.200 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3485-negative-17032022

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.500 dinara.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo