Početna Party Time Novosadski koncert benda Plejboj 24. marta u Domu kulture!

Novosadski koncert benda Plejboj 24. marta u Domu kulture!

0

Legendarni beogradski bend Plejboj koji je na sceni više od 25 godina, obradovaće ljubitelje rock i funk zvuka koncertom u Domu Kulture u četvrtak, 24. marta u 21 čas.

Retko sviraju, ali prave koncerte koji se dugo pamte. Od čuvenog nastupa na Brzim Bendovima Srbije 1992. godine i NS Time koncerta u Novom Sadu ’93 do danas važe za jedan od najboljih live bendova u regionu. Plejboji insistiraju da sviraju isključivo na mestima gde publika želi nešto novo, posebno i drugačije, a pre svega kvalitetnu rock i funk live svirku.

Ovo je jedinstvena prilika da čujete uživo Grizi metak, Belu koku, Znaj, Superstar, Ko je ko, Zajedno… uz nove hitove Nemam vremena, Daj nešto i Nije lako. Plejboji su redovni gosti Novog Sada i svirali su u svim ključnim koncertnim prostorima, više puta na Exit Festival Main Stage i sada prvi put stižu u Dom kulture.

Plejboji u originalnom sastavu:

  • Igor Perović – gitara
  • Roman Gorsek – bas
  • Dušan Petrović – saksofon
  • uz novog i talentovanog bubnjara Milana Bjedova.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.200 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3500-plejboj-24032022

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.500 dinara.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo