Početna Party Time “Novosadski Oktobarfest” izašao sa satnicom!

“Novosadski Oktobarfest” izašao sa satnicom!

0

“Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 6. i 7. oktobra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC “Promenada” u Novom Sadu.

U više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama moći ćete da uživate uz neke od najboljih muzičara sa ovih prostora. Ove godine sa bine “Novosadskog Oktoberfesta” prašiće: Brkovi, Atheist Rap, Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, ABBA Ring Band i BandX AC/DC Tribute.

Program sa satnicom ovogodišnjeg festivala izgleda ovako:

Petak, 6. oktobar

19.00 – Svečano otvaranje pivskog bureta
19.30 – Bavarian Music
20.00 – Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi
21.30 – ABBA Ring Tribute Band
23.00 – Takmičenje u držanju krigli
23.30 – Atheist Rap

Subota, 7. oktobar

19.00 – Bavarian Music
20.00 – BandX AC/DC Tribute
21.30 – Ortodox Celts
23.00 – Takmičenje u držanju krigli
23.30 – Brkovi

Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine, Ambasade Nemačke u Beogradu, Nemačko-srpske privredne komore kao i predstavnici nemačke nacionalne zajednice u Vojvodini.

Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa posetioci će moći da uživaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli u kojem učestvuju kako momci tako u posebnoj kategoriji i pripadnice lepšeg pola. Kao i prošle godine imaćemo “Scream Booth” u kojem ćete ako dovoljno glasno viknete: “Konobaaaar!” moći da osvojite besplatne vaučere za svoje omiljeno piće. Posetioci će kao i do sada moći da rezervišu stolove ili pojedinačna mesta za sedenje.

Detalje pograma i kako je bilo ranijih godina možete da pogledate na linku.

Prodaja ulaznica na sajtu i biletarnicama Gigstix-a počela je 21. jula, a promotivne cene od 500 dinara za jedan i 800 za oba dana važe do 1. septembra.

Foto: Promo