Početna Party Time Pred veliki koncert u Novom Sadu “Yu Grupa” najavila izlazak novog albuma...

Pred veliki koncert u Novom Sadu “Yu Grupa” najavila izlazak novog albuma “Evo stojim tu”

0

yu5

Legendarni rokenrol bend “YU Grupa” posle 10 godina najavljuje izlazak novog albuma.

Dvanaesti studijski album pod nazivom “Evo stojim tu” doneće 11 kompozicija, a od toga deset potpuno novih.

Među tekstopiscima su Bora Đorđević, Nikola Čuturilo i Petar Jelić koji je uradio pesmu za naš prvi singl “Panika” – rekao je Žika Jelić, jedan od osnivača “YU Grupe”.

yu6

Kako kažu članovi ove postave, braća Jelić, novi album donosi mnogo nove energije i čistog, beskompromisnog rokenrola. Album bi trebalo da izađe do 02. aprila, tj. do velikog jubilarnog koncerta u Novom Sadu, koji se održava povodom 45 godina od nastanka grupe. Ovih dana možete pogledati i spot za pesmu “Ko”, sa novog albuma, a u režiji Petra Vujanića.

Gitarista Petar Jelić ističe da je sa stričevima Žikom i Dragim u “YU Grupi” 23. godinu i da kako vreme odmiče funkcionišu sve bolje, što se odrazilo i na novom albumu:

– Nekad je to bila veća razlika u mišljenjima, a sada posle 45, odnosno 23 godine se mnogo, mnogo bolje razumemo. Sledećih 45 godina biće mnogo lakše.

yu grupa Hala spotova_9

“Crni leptir”, “Čudna šuma”, “Mornar”, “Pustinja”, “Kome se raduješ” samo su neki od hitova koje je “YU Grupa” za 45 godina postojanja ostavila publici u amanet.

Ulaznice za rođendanski koncert u Novom Sadu, 02. aprila, su u prodaji na blagajni SPENS-a, prodajnim mestima Gigstix i Eventim, kao i online na sajtovima gigstix.com i eventim.rs.

Cene u pretprodaji su 1250, a na dan koncerta 1400 dinara.

web_01

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo