Početna Party Time “Prijatelji zauvek”: Novi zabavno-muzički šou na RTV-u

“Prijatelji zauvek”: Novi zabavno-muzički šou na RTV-u

0

Nakon velikog uspeha novogodišnjeg programa i emisije “Prijatelji zauvek“, Radio-televizija Vojvodine pokrenula je veliki zabavno-muzičko-obrazovni šou program koji potpisuju solisti Beogradske opere Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić.

Domaćini emisije su Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić, koji će u svakoj epizodi ugostiti popularne ličnosti iz raznih oblasti. Pored razgovora sa gostima, uz teme iz života, govoriće se i o muzici, gosti će pevati i imaće priliku da se oprobaju u duetu sa Ljubicom ili Dragoljubom.

Posebna pažnja posvećena je talentima iz zemlje i regiona koji će biti gosti u emisiji. Jedna od stalnih rubrika biće predstavljanje kulturnih aktivnosti Srba u dijaspori, okupljenih u kulturno-umetnička društva, horove ili Srpske centre, putem internet uključenja i slanja svojih video zapisa.

Jedna od rubrika za kraj biće “Izađi mi na glasnicu” poput “izađi na crtu” što daje priliku za svojevrsno nadmetanje između svih učesnika, uz zabavu, smeh i obilje muzike. A Ljubica i Dragoljub izvodiće popularne pesme iz svih žanrova, samostalno i u duetu.

Veliki narodni orkestar Radio-televizije Vojvodine, kao i Aleksandar Dujin Orchestra su neprocenjiva muzička podrška za nastajanje te emisije.

Prva epizoda emisije “Prijatelji zauvek” biće emitovana u subotu 15. maja u 20.30. Gosti emisije biće Nenad Pagonis, Dušan Svilar i mlada talentovana violinistkinja Lana Zorjan.

Izvor i foto: RTV