Početna Party Time Sve je spremno za Prvomajski uranak u Limanskom parku

Sve je spremno za Prvomajski uranak u Limanskom parku

0

Poznata je kompletna satnica nastupa bendova koji će svirati na “Novosadskom uranku” u utorak 1. maja u Limanskom parku.

Kako je bilo i ranijih godina i ove će u parku na Limanu 3 biti održana tradicionalna i urbana proslava Prvog maja, a nastupiće ukupno pet lokalnih sastava.

Program počinje u 11h nastupom benda “5 minuta slave”, od 12h sviraju “Rosetta Stoned”, a od 13 nastupa “Kilo Kilo banda”. Bend “Grate” svira od 14 časova, dok je poslednji sat ovog događaja rezervisan za “Njuške” koje će publika moći da sluša od 15 časova.

Sem “Kilo Kilo bande” i “Grate”, ostali su izabrani nakon sprovedenog konkursa na koji se prijavilo 11 bendova i tako dobilo priliku da nastupe na velikoj bini opremljenoj najboljom tehnikom u Srbiji. Uz to, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji, kao i poklon od prodavnice muzičke opreme “Plejer” iz Novog Sada.

Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija novosadskih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je i ove godine “Audio konstruktor”.

Ovo će biti sedma po redu urbana proslava Praznika rada. Podsetimo, prvi “Novosadski uranak” u Limankom parku održan je 2004. godine u organizaciji Radija 021.

Izvor i foto: 021.rs