Početna Party Time Turnir Između dve vatre, filmsko veče i besplatni časovi tanga na Štrand...

Turnir Između dve vatre, filmsko veče i besplatni časovi tanga na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Filmsko veče, dan za mališane koji su se igrali između dve vatre, ali ono najbitnije i novo na Štrand Summer Fest-u: održani su besplatni časovi tanga.

Mališani su se zaista potrudili kako bi svoj tim doveli do pobede, a mi odrasli znamo da se trud nagrađuje: tako su i oni bili nagrađeni besplatnim sladoledom.

“Veliki” su kasnije mogli da biraju: ili da uče tango, ili da uživaju u još jednom filmskom klasiku – ovaj put to je bio film “Prohujalo sa vihorom”.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.