Početna Party Time Turnir Između dve vatre, filmsko veče i besplatni časovi tanga na Štrand...

Turnir Između dve vatre, filmsko veče i besplatni časovi tanga na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Filmsko veče, dan za mališane koji su se igrali između dve vatre, ali ono najbitnije i novo na Štrand Summer Fest-u: održani su besplatni časovi tanga.

Mališani su se zaista potrudili kako bi svoj tim doveli do pobede, a mi odrasli znamo da se trud nagrađuje: tako su i oni bili nagrađeni besplatnim sladoledom.

“Veliki” su kasnije mogli da biraju: ili da uče tango, ili da uživaju u još jednom filmskom klasiku – ovaj put to je bio film “Prohujalo sa vihorom”.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.