Početna Party Time Ulaz na EXIT festival isključivo u skladu sa merama Kriznog štaba

Ulaz na EXIT festival isključivo u skladu sa merama Kriznog štaba

0

Exit festival se, kako je ranije najavljeno, održava od 8. do 11. jula ove godine. Iz organizacije kažu da će po pitanju svih mera isključivo pratiti propise Kriznog štaba. Ranije je najavljeno je da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani ili koji su preboleli koronavirus, dok bi ostali posetioci mogli da urade brz antigenski test po povoljnim cenama, u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Ovog leta na Petrovaradinskoj tvrđavi slušaćemo neke od hedlajnera koji je inicijalno trebalo da nastupe prošle godine, ali je situacija sa korona virusom odložila proslavu jubileja-20 godina Exit-a.

“Kako će izgledati Exit u julu, to ćemo znati narednih nedelja. Moramo istaći da ćemo sve mere za ulazak i pristup festivalu i sam format, prilagoditi važećim merama u Srbiji, merama koje će propisati Vlada. Dakle svi dokumenti, papiri koji su potrebni za ulazak sve će propisati Vlada, mi tu ništa nećemo raditi na svoju ruku”, kaže Sanjin Đukić, PR direktor festivala.

Dok čekamo preciznije informacije o festivalu, svi koji se odluče za odlazak na Exit trenutno mogu nabaviti karte po promo ceni od 6.990 dinara ili kroz akciju „kupi 4, zgrabi 5“. Takođe, sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival.

Izvor: RTV
Foto: Promo/EXIT fest