Početna Party Time Vikend u znaku “Goblina” i benda “Krankšvester” u Hali 2 Novosadskog sajma

Vikend u znaku “Goblina” i benda “Krankšvester” u Hali 2 Novosadskog sajma

0

Legendarni “Goblini” i popularni rep duo “Krankšvester” nastupaju u Hali 2 Novosadskog sajma ovog vikenda. Ove dve večeri biće ispunjene hitovima koji su obeležili generacije, kao i sjajnom energijom.

Publiku u Hali 2 večeras, 8. decembra, čeka poznati hip-hop duo iz Osijeka – “Krankšvester”. Članovi sastava Krankšvester su 3ki Stil (Davor Miletić) i Sett (Hrvoje Marjanović) na muzičkoj sceni kao duo više od deset godina. Zbog svojih satiričnih, ironičnih, duhovitih tekstova i jedinstvenog izraza su brzo postali miljenici čitavog regiona. “Gaber”, “Ćerka”, “Slava”, “Pošalji Sliku”, “Šta ti znaš o meni” su samo neke od pesama koje su postale regionalni hitovi i koje će novosadska publika imati priliku da čuje u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po odličnim koncertima velikih imena.

“Goblini”, bend koji svojom sirovom energijom melje sve pred sobom će u subotu, 9. decembra, podsetiti publiku na svoje najbolje istinite priče, kao što su “Anja”, “Magnovenje”, “Ima nas”, “Daleki put”, “Jagode”, “Cipjonka”, “Voz” i druge, i po ko zna koji put pokazati koliko je pank zapravo i dalje živ u jednoj od kolevki panka bivše Jugoslavije odnosno Novom Sadu.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

A na izmaku 2023…

“Green Love” novogodišnje izdanje donosi tri dana elektronskog praznika. Pred sam kraj godine, 29, 30. i 31. decembra, ljubitelji ovog žanra imaće priliku da slušaju više od 20 izvođača kao što je Jay Lumen, Lea Dobričić, Miloš Vujović, Bekfleš, Vladimir Aćić, Synsane i mnogi drugi.

Pronađite svoje ulaznice na vreme na svm Gigs Tix prodajnim mestima.

Foto: Promo