Početna Party Time Vojko V u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Vojko V u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

0

Vikend koji sledi svakako da će biti u znaku odlične atmosfere, a zašto? Zato što će u subotu, 11. marta, u Hali 2 Novosadskog sajma nastupiti fantastični Vojko V.

Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama “Dječaci” i “Kiša metaka”, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom “Subbeernom centru” krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album “Vojko” sa singlovima “Ne može”, “Zovi čovika”, “Pasta Italiana” i “Kako to”, koji su dostigli višemilionske preglede na Jutjubu. Posebnu pažnju privukla je “Pasta Italiana”, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade “Porin” u Hrvatskoj – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje

Njegov glavni adut je humor, a delovi njegovih pesama postali su široko rasprostranjeni među mladima u svakodnevnom govoru, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti na prostoru ex Jugoslavije.

Uz njega će ovom prilikom nastupiti i Mimi Mercedez, koja nesumnjivo živi rep i koja je odmah pokupila simpatije publike. U prilog tome govori i broj pregleda na Jutjubu koji se mere u milionima. Njene rime vrlo brzo ulaze u uši, pa je tako i ozbiljno recenziraju na blogovima s elitnim renomeom. Veče 11. marta uveličaće i Rođeni i Milicija. Cena ulaznica je 1590 dinara.

Nešto kasnije, 31. marta, u KC Hala 2 nastupiće i bosanskohercegovačka grupa iz Mostara, jedna od najpopularnijih u regionu – Zoster.

Ulaznice za koncerte u Hali 2, svi zainteresovani mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima.

Foto: Promo