Početna Party Time Za najbrže fanove promotivne cene karata jednodnevnih ulaznica za Exit festival

Za najbrže fanove promotivne cene karata jednodnevnih ulaznica za Exit festival

ulaznice_exit_jednodnevne

Najbrži fanovi Exit festivala u utorak 12. maja od 12 časova imaće priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru po poklon ceni od 1.990 dinara. Količine ulaznica po ovoj specijalnoj ceni veoma su ograničene i biće dostupne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin i u knjižari Vulkan u šoping centru Ušće u Beogradu. Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u rođendanskoj poklon akciji Exit festivala, fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja i prateća osveženja uz odabranu muziku i Exit zabavu.

Ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova i putem sajta Gigstix, dok će naredna cena jednodnevnih ulaznica biti viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 9. do 12. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće duplo veća.

Još je u toku i od strane fanova omiljena akcija “4+1” svih koji na Exit dolaze uz odabranu ekipu. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Exit, Sea Dance ili celu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon. Ulaznice su dostupne u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, te na preko 50 blagajni širom Srbije i putem sajta Gigstix.com.

Već se približio i 15. maj, rok do kada se u filijalama OTP banke mogu kupiti ulaznice na rate, i to po cenama od 5.990 dinara za Exit i samo 6.990 dinara za celu Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Nakon jednostavnog otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega fanovi Exita svoje ulaznice OTPlaćuju na rate, u ritmu koji im odgovara, sve do 30. juna.