Početna Party Time Zaboravljene dečije igre i bend Akustična distanca na Štrandu

Zaboravljene dečije igre i bend Akustična distanca na Štrandu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu

Zaboravljene dečije igre i besplatan sladoled kao osvežavajuće slatka nagrada – odlična su kombinacija! Sa druge strane, za muzički ugođaj na kraju dana pobrinuli su se naši divni drugari iz benda Akustična distanca.

Ne zaboravite da je sve vreme u okviru festivala postavljena kutija za donaciju shodno vašim mogućnostima: u pitanju je Centar “Srce” i svaki dinar je namenjen nesmetanom radu centra u korist prevencije od samoubistva.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.