Početna Party Time Zaboravljene dečije igre i bend Akustična distanca na Štrandu

Zaboravljene dečije igre i bend Akustična distanca na Štrandu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu

Zaboravljene dečije igre i besplatan sladoled kao osvežavajuće slatka nagrada – odlična su kombinacija! Sa druge strane, za muzički ugođaj na kraju dana pobrinuli su se naši divni drugari iz benda Akustična distanca.

Ne zaboravite da je sve vreme u okviru festivala postavljena kutija za donaciju shodno vašim mogućnostima: u pitanju je Centar “Srce” i svaki dinar je namenjen nesmetanom radu centra u korist prevencije od samoubistva.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.