Početna Party Time Zigi Marli stiže na Exit festival

Zigi Marli stiže na Exit festival

Jamajčanski rege kralj i osmostruki dobitnik Gremi nagrade Zigi Marli, naslednik večne ikone i svog oca Boba Marlija, stiže na Exit festival. Uz njegove pesme nastao je ovogodišnji festivalski moto Exit Freedom.

Sa njim stižu i najveći hitovi u ovom trenutku, koje donose aktuelne zvezde kao što su trenutno najtraženija rok kantautorka Alice Merton, hitmejker u strelovitom usponu Jax Jones, popularni rock-house duo Ofenbax, orijentalni house mag Mahmut Orhan i vlasnik najzaraznijeg klupskog hita današnjice Burak Yeter.

Na tvrđavu će doći i žestoki bendovi kao što su američki rap-hardcore rodonačelnici Dog Eat Dog, novi britanski pankeri bez dlake na jeziku Slaves, legendarni nemački hevi-metalci Grave Digger, bostonski hardcore Slapshot, bristolski pank brutalisti Idles, žive metal ikone Asphyx, najveći Motörhead tribute bend Bombers, te brojni drugi koji nameravaju ozbiljno da praše sa Fusion i Explosive bina.

Nastavak akcija Exit fondacije “Youth Heroes”

Exit fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer i HR Centra, nastavlja višegodišnju kampanju “Youth Heroes”, koja promoviše pozitivne uzore u društvu.

Ovo je nastavak dugoročne zajedničke akcije Exit festivala i NIS-a da se unaprede uslovi za ostanak mladih talenata u Srbiji, što bi doprinelo njenom ubrzanom razvoju.

Ovo je treća godina da kompanije objavljuju konkurs Youth Heroes za mlade heroje Srbije iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti.

Konkurs će biti otvoren do 18. februara 2018. godine, a nosioci titule “Youth Heroes” biće proglašeni na proleće 2018. godine.

Odabrani vredni i uspešni mladi ljudi dobiće zasluženo priznanje i medijsku promociju, dok će njihova dostignuća biti predstavljena vršnjacima i široj javnosti putem medija.

Svi pobednici dobiće ulaznice za festivale Exit, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće Vulkan i kurseve za lično usavršavanje HR centra, a prvoplasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara.

Pravo prijave na konkurs imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti.

Formular za prijavu dostupan je sajtu www.youth-heroes.org.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Screenshot

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here