Početna Party Time “Zimski Blokstok” u subotu u Novom Sadu

“Zimski Blokstok” u subotu u Novom Sadu

Najstariji novosadski muzički festival će i ove godine imati i svoje zimsko izdanje. Treći po redu “Zimski Blokstok” zakazan je za subotu 07. decembra u Gerila Baru. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta će se Novosađanima predstaviti bendovi koji su već nastupali na junskom Blokstoku u Železničkom parku.

“Izbor je pao na Lost Propelleros i Cepene Ćunke, jer su letos zaista doneli vrlo energične nastupe i ostvarili sjajnu konekciju sa publikom. Takođe, nije da želimo da robujemo bilo kakvoj matrici, ali nam dugogodišnje iskustvo svaki put iznova dokaže da je “ska” i “pank” fazon nešto što kod ljudi koji vole Blokstok najbolje prolazi”, kaže Marko Tančik, jedan od organizatora. Dodaje i da se Cepeni Ćunci nalaze na turneji kojom promovišu svoj novi album nakon dugogodišnje autorske pauze, i da čuveni ladovički pankeri obećavaju nastup za pamćenje.

Dane Basta, organizator Festivala dodaje i da se vredno radi i na pripremama za naredni junski Blokstok.

“Nedavno smo imali vrlo produktivan sastanak sa mladim novosadskim muzičarima u Omladinskom OK klubu. Razmenili smo iskustva i mišljenja, čuli neke njihove predloge i ideje, i sigurni smo da će nam ta “sveža krv” pomoći da u junu ponovo podignemo lestvicu i napravimo sjajnu priču. Kockice se polako slažu, i možemo svima onima koji vole Blokstok da obećamo da kvaliteta neće manjkati, te da će “line-up” biti dovoljno širok da zadovolji svačiji ukus,” objašnjava Basta.

Ulaznice za Zimski Blokstok mogu se nabaviti u Gerila Baru po ceni od 300 dinara, a početak festivala je u 21 čas.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay