Početna Party Time Zvezde svetske muzičke scene: “Exit” jedinstven festival (VIDEO)

Zvezde svetske muzičke scene: “Exit” jedinstven festival (VIDEO)

Nakon što su zvezde poput Liama Gallaghera, Roisin Murphy ili Davida Guette na društvenim mrežama oduševljeno pisale o “Exitu”, “The Prodigy”, Skrillex, “Faithless”, Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Carl Cox, Richie Hawtin, Emeli Sande, “Bastille”, “Eagles of Death Metal” i brojni drugi pred kamerama su potvrdili da je “Exit” zaista jedinstven festival u celom svetu.

Nikoga ne čudi da je najpopularnijoj elektronskoj grupi svih vremena “The Prodigy” upravo “Exit” omiljeni festival, a to objašnjavaju rečima da “Ima u sebi nešto iskonsko, što drugi festivali jednostavno nemaju”.

Jedna od najvećih zvezda današnjice Skrillex, još 2014. godine poručio je publici sa glavne bine da je “EXIT najbolji festival u Evropi”, navodeći da je njegova energija jedinstvena na svetu.

Trenutno jedna od najtraženijih svetskih DJ zvezda Nina Kraviz za “Exit” navodi da je “Veoma posebno iskustvo” čije reči potvrđuju ovogodišnji moto, EXIT Freedom: “Mislim da je suština celog festivala lična sloboda”.

Za Mladena Solomuna, najpopularnijeg balkanskog muzičara koji je danas jedna od najvećih svetskih DJ zvezda, nema dileme da je nastup na “Exitu” za karijeru bilo kojeg DJ-a “jedan od hajlajta u svetu” i dodaje: “EXIT je jedna od najboljih stvari što sam doživeo dosad!”

“Ovo je jedan od najboljih osećaja u životu”, potvrdio je i apsolutni hedlajner najvećih elektronskih pozornica Maceo Plex, koji je još u “VICE” dokumentarcu navodio je kako “jedino na Exitu ima tremu”, da bi nedavno dodao i da se “svake godine pita da li će ponovo nastupati na Exitu” i poručuje ovdašnjoj publici da je “stvarno blagoslovena da ima ovako magičan festival”.

Sa njim se slaže i Carl Cox, jedan od dugogodišnjih prijatelja “Exit” festivala, koji je nastupao čak tri puta na tvrđavi: “Ovdašnja publika je jedna od najeksplozivnijih od svih pred kojima sam nastupao”, dodajući, “Ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi”.

Jesse Hughes, frontmen popularnog rok benda “Eagles of Death Metal” izjavio da je “potpuno zadivljen” festivalom, dok je popularna rok grupa “Bastille” najviše fascinirana društvenim aktivizmom iz kojeg je “Exit” nastao: “Kad je reč o prošlosti jednog muzičkog festivala, ne može biti više kul od ovoga!”

I članovi legendarnog benda “Dub Pistols” su to potvrdili rečima da je “reputacija Exita jedna od najvećih i najviših u celom svetu”.

Izvor: RTV
Foto: EXIT Photo Team

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here