Početna Politika Danas se ponavlja glasanje na sedam biračkih mesta u Novom Sadu

Danas se ponavlja glasanje na sedam biračkih mesta u Novom Sadu

0

Glasanje za izbor poslanika u Narodnoj skupštini danas će se ponoviti na pet biračkih mesta u Novom Sadu, a ukupno 58 biračkih mesta širom Vojvodine.

Takođe, ponovno glasanje za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine održaće se 1. jula na dva mesta u Novom Sadu, a na ukupno 23 biračka mesta u Vojvodini.

Ponovljenog glasanja za izbor odbornika u Skupštini grada Novog Sada neće biti.

U Novom Sadu se pokrajinski izbori ponavljaju na biračkim mestima u OŠ “Žarko Zrenjanin” (biračko mesto 143) i OŠ “22. avgust” u Bukovcu (biračko mesto 160).

Izbori se ponavljaju i na četiri biračka mesta u Beočinu, pet biračkih mesta u Zrenjaninu, tri biračka mesta u Žitištu, po dva biračka mesta u Pančevu i Sečnju, kao i na po jednom biračkom mestu u Alibunaru, Novom Bečeju, Subotici, Temerinu i u Sremskoj Mitrovici.

Kad je reč o republičkim izborima, u Novom Sadu se glasanje ponavlja na biračkim mestima 67 i 68 u Školi za dizajn “Bogdan Šuput” na Detelinari, na biračkom mestu broj 92 u Mesnoj zajednici “Vidovdansko naselje”, na biračkom mestu 113 u OŠ “Đura Jakšić” u Kaću i biračkom mestu 129 u OŠ “Kosta Trifković” na Rotkvariji.

Glasanje se danas ponavlja na ukupno 234 biračka mesta širom Srbije.

Izvor: 021
Foto: Unsplash