Početna Politika Krstonošić ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke

Krstonošić ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke

Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Veljko Krstonošić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu, saopštila je juče ta stranka.

Krstonošić je na čelu Gradskog odbora DS-a od 2014. godine, a u nedelju je po drugi put izabran na neposrednim izborima.

Takođe neposrednim glasanjem, izabrano je i 20 novih članova stalnog sastava Gradskog odbora DS-a u Novom Sadu.

Novi sastav Gradskog odbora Demokratske stranke biće zvanično konstituisan u roku predviđenom pravilnikom o izboru lokalnih stranačkih organa, a na konstitutivnoj sednici još će biti izabrani i potpredsednici i Izvršni odbor novosadske organizacije DS-a. Time će biti završen proces izbora stranačkog rukovodstva koje će novosadske demokrate predvoditi u narednim godinama.

“Od svih njih se očekuje da u predstojećem periodu uspešno sprovedu proces oporavka i obnove stranke, ali i da daju odlučujući doprinos u borbi građana Novog Sada i demokratske opozicije za slobodne i poštene izbore na kojim će konačno biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica”, navodi DS u saopštenju.

Izvor: 021
Foto: Pixabay