Početna Politika Mirović: Postoji mogućnost da miting SNS u Novom Sadu bude otkazan

Mirović: Postoji mogućnost da miting SNS u Novom Sadu bude otkazan

0

IGOR MIROVIC

Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je danas da odluka o mitingu u Novom Sadu povodom godišnjice vlade još nije doneta, ali da se na osnovu raspoloženja većine članova Glavnog odbora može desiti da se od mitinga odustane.
Mirović je posle sednice GO SNS u Sremskoj Mitrovici naveo da se o mitingu razgovaralo.

“U suštini jučerašnji miting naše političke konkurencije počeo je da nas razuverava u ideji da mi držimo miting jer smo procenili da slika koju mi gradimo jeste svetlija i istinitija slika Srbije, konkretna i govori o novim radnim mestima, o projektima, o novoj i uspešnijoj Srbiji, posebno u međunarodnim okvirima…”, rekao je Mirović.

On je dodao da je to slika Srbije koja se čisti od taloga koji je nastajao poslednjih desetak godina u svim sferama života, a posebno kada je reč o korupciji i kriminalu.

“To je slika koju gradeći novu moderniju Srbiju kroz male tačke mozaika gradi SNS”, poručio je Mirović.
Navodeći da odluka u vezi s mitingom još nije doneta, te da je veliki broj ljudi govorio u korist ideje da se pre svega konkretnim radom, angažmanom i rezultatima koji su vidljivi, ta politika “suprotstavi politici mitinga, nereda i haosa”.

Mirović je rekao da je Predsedništvo SNS ovlašćeno da donese konačnu odluku, ali da se prema raspoloženju većine članova GO može desiti da se u potpunosti odustane od mitinga.

Autor: Tanjug