Početna Politika Naprednjaci odgovorili Vasinu: Dobro se spremite za duel sa pravosudnim organima

Naprednjaci odgovorili Vasinu: Dobro se spremite za duel sa pravosudnim organima

0

sns-srpska-napredna-stranka-naprednjaci_660x330

Srpska napredna stranka sapštila je u odgovoru predsedniku PO DS Miroslavu Vasinu, koji je tražio da SNS navede kandidata za premijera Vojvodine kako bi znao koga da pozove na TV duel, da se vojvođanski funkcioneri, “koji su svoju političku karijeru obeležili kršenjem i nepoštovanjem zakona, dobro spreme za duel sa pravosudnim organima”.

Saopštenje Srpske napredne stranke prenosimo u celosti:

“Srpska napredna stranka smatra da su članovi, funkcioneri i tajkuni DS-a, koji su opljačkali pokrajinski budžet, pokazali građanima Vojvodine koliko njihove reči nemaju kredibilitet nakon šesnaestogodišnjeg nemilosrdnog pljačkanja naroda i koliko su svoje državne položaje zloupotrebili, a razvoj pokrajine Vojvodine unazadili.

Građani Vojvodine su čuli i videli šta su vojvođanske demokrate imale da pokažu za deceniju i po svoje katastrofalne vladavine, na čelu sa Bojanom Pajtićem, koju će građani nažalost pamtiti po teškim pljačkaškim aferama.

Srpska napredna stranka predlaže vojvođanskim funkcionerima DS-a, koji su svoju polititičku karijeru obeležili kršenjem i nepoštovanjem zakona, da se dobro spreme za duel sa pravosudnim organima, nakon što im građani pokažu koliko su oštetili i osramotili svoje političke i ljudske uglede.”   

Autor: NSHronika.rs
Foto: SNS / Logo