Početna Politika Novi Sad: SNS predao lokalnu izbornu listu

Novi Sad: SNS predao lokalnu izbornu listu

0

sns-logo-1024x451

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, i njeni koalicioni partneri, sinoć oko 22 časa predali su Gradskoj izbornoj komisiji grada Novog Sada predali lokalnu izbornu listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”.

Na listi kandidata za odbornike u Skupštini Grada Novog Sada, koju je za samo nekoliko sati od raspisivanja lokalnih izbora potpisalo 4.257 građana Novog Sada, pored kandidata Srpske napredne stranke nalaze se još i Socijaldemokratska partija Srbije, Partija udruženih penzionera Srbije, Srpski pokret obnove, Pokret socijalista i Nova Srbija – uz očekivanje podrške i drugih grupa građana i političkih partija.

U ime koalicije, Izbornoj komisiji listu je predao predsednik GO SNS Miloš Vučević koji je i aktuelni gradonačelnik Novog Sada.

Obraćajući se novinarima, Vučević je rekao da se zahvaljuje građanima Novog Sada koji su, kako je kazao, u rekordno kratkom vremenu od nešto više od tri sata prikupili 4.257 potpisa što je, po njemu, impozantan broj.

Kandidati na listi Aleksandar Vučić – ‘Srbija pobeđuje’ zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u Novom Sadu, smanjenje broja nezaposlenih, a ova koalicija je garant političke stabilnosti u gradu – rekao je Vučević.

On je istakao da je uveren da će ta koalicija dobiti ogromnu podršku građana Novog Sada.

Pored SNS, na listi Aleksandar Vučić – “Srbija pobeđuje”, nalaze se i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista i Nove Srbije.

Vučević je kazao da osim pomenutih stranaka očekuje da će podršku toj listi na izborima dati i Samostalna demokratska stranka Srbije, grupa građana “NS blok”, stranka slovačke nacionalne manjine “Napred Slovaci”. Dodao je i da veruje da će imati podršku još nekoliko stranaka i udruženja građana.

Cilj nam je da nakon ovih izbora imamo odličnu saradnju sa republičkom vladom i sa novom pokrajinskom vladom, da ne bude kao što se dosada dešavalo nadgornjavanja na različitim nivoima vlasti, već da se okupimo oko zajedničkih projekata i da zajedno radimo na njihovoj realizaciji, a sve na dobit i u korist građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije – rekao je Vučević.

Izvor: RTV; Tanjug
Foto: SNS / Logo