Početna Politika Odložena sednica Komisije za planove zbog virusa korona

Odložena sednica Komisije za planove zbog virusa korona

Javna sednica Komisije za planove, ranije zakazana za 6. avgust, neće biti održana usled epidemije virusa korona.

Na ovoj sednici je u Plavoj sali Skupštine Novog Sada trebalo da bude održana rasprava o nekoliko gradskih akata, a građani bi bili u mogućnosti da iznesu svoje primedbe i sugestije.

Na dnevnom redu trebalo je da se nađe Nacrt odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu zapadno od Subotičkog bulevara i severno od Bulevara vojvode Stepe (lokalitet atletskog stadiona), koji je bio na javnom uvidu.

Takođe, raspravljalo bi se i o Nacrtu plana detaljne regulacije prostora za poslovanje u bloku broj 1 u severnom delu Bukovca, o Nacrtu plana detaljne regulacije prostora za proširenje stanovanja – Klisa u Starim Ledincima, nakon javnog uvida, te o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Sremske Kamenice i o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu između Bulevara Evrope, Bulevara cara Lazara, ulica Stražilovske i Žarka Zrenjanina, Bulevara Mihajla Pupina, ulica Jevrejske i Futoške (lokalitet u Ulici cara Dušana broj 2).

Sednica će ponovo biti zakazana kad se za to steknu povoljni epidemiološki uslovi, navode u Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove.

Izvor: 021
Foto: Printscreen