Početna Politika SNS: Bojkot izbora za MZ zbog straha od suda građana

SNS: Bojkot izbora za MZ zbog straha od suda građana

0

Najava bojkota izbora za savete i nadzorne odbore mesnih zajednica u Novom Sadu Pokreta slobodnih građana, Demokratske i Nove stranke, za Srpsku naprednu stranku predstavlja pokazatelj straha tih političkih organizacija od još jednog izbornog poraza u kratkom periodu, ocenio je danas SNS Novog Sada.

SNS, kaže se u saopštenju, nema nameru da čeka pojedine opozicione stranke da konsoliduju redove i prebole sve poraze u poslednjih pet godina.

– Mesne zajednice i sam Grad Novi Sad moraju da funkcionišu i zato će izbori za savete i nadzorne odbore mesnih zajednica biti održani u zakonskom roku – naglasio je SNS.

Političke stranke koje su do nogu poražene na nedavno održanim predsedničkim izborima, kako je navedeno, alibi za još jedan neuspeh pokušavaju da traže kroz pozivanje na nekakve zakonske nepravilnosti, koje ni sami sebi i svojim članovima ne uspevaju da argumentuju.

Strah onih koji su u svojoj nemoći posle izbornog kraha na predsedničkim izborima pokazali spremnost jedino za prekrajanje izborne volje građana, u stvari predstavlja strah od suda istih tih građana o njima i njihovim postupcima, kaže se u saopštenju novosadskog SNS-a.

Izvor: Tanjug
Foto: Logo