Početna Politika SNS: Budžet Novog Sada za 2016. razvojni i dobro izbalansiran

SNS: Budžet Novog Sada za 2016. razvojni i dobro izbalansiran

0

skupstina-grada-jpg

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da je budžet tog grada za 2016. razvojni i dobro izbalansiran, a da je saopštenje Demokratske stranke u kojem se on kritikuje licemerno.

Samo vrhunski manipulatori iz družine Bojana Pajtića mogu da kritikuju datum sednice Skupštine grada Novog Sada, na kojoj će se usvajati budžet za 2016., a sednicu pokrajinske skupštine, sa istom tačkom dnevnog reda su zakazali na isti datum“, navodi se u saopštenju SNS.

Kada demokrate pričaju o budžetu u funkciji predizborne kampanje, dodaju naprednjaci, verovatno im je još u glavi 2012., kada su demonstrirali kako je moguće sve resurse grada koristiti u dnevno političke svrhe.

Ta stranka je poručila da je budžet grada Novog Sada za 2016. “razvojni i dobro izbalansiran” i da je ponosna na investiciju koja će, kako se ističe, doneti posao za 2.000 Novosađana.

Istovremeno, izražavamo zahvalnost Demokratskoj stranci što je bar u jednoj stvari iskrena i što je po ko zna koji put javno ponovila da je protiv zapošljavanja naših sugrađana“, zaključuje se u saopštenju.

Autor: Tanjug
Foto: RTV