Početna Politika SNS: Nas zanima gradnja, a DS ugradnja

SNS: Nas zanima gradnja, a DS ugradnja

0

sns_logo

Srpska napredna stranka u današnjem saopštenju podseća građane Novog Sada da je rebalansom budžeta grada novac opredeljen isključivo za kapitalne subvencije i projekte, a ne za pokrivanje dugova preduzeća, a demokrate podseća da Novosađani nemaju kratko pamćenje i da dobro znaju za vreme čije vlasti su dugovi napravljeni.

SNS konstatuje da GO DS u Novom Sadu iz nedelje u nedelju saopštenjima punim neistinitih podataka pokušava da obmane Novosađane koji su se “već drugi put uzastopno na izborima jasno opredelili protiv politike prevare, krađe i otimačine”.

Zbog toga SNS Novog Sada u saopštenju iznosi podatke – da je 41 odsto sredstava iz rebalansa budžeta namenjeno kapitalnim investicijama i kapitalnim transferima, što ukupno iznosi 9,8 milijardi dinara, a da su sredstva koja se poslednje četiri i po godine slivaju u budžet grada daleko veća nego pre 2012. i vladavine DS.

Novosađani, navodi SNS, treba da znaju i da je rebalansom budžeta predviđeno finansiranje postavljanja vodovodnih cevi preko Žeželjevog mosta, koje su “stručnjaci” iz DS-a zaboravili da planiraju 2011. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Logo