Početna Politika SNS: Početak rada Kamenica 2 je manipulacija

SNS: Početak rada Kamenica 2 je manipulacija

0

sns-srpska-napredna-stranka-naprednjaci_660x330

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je izjava direktora Instituta u Sremskoj Kamenici Branislava Perina, iz Demokratske stranke, o tome da će u Kamenici 2 najzad početi zračenje bolesnika, samo nastavak njihovih manipulacija.

Nakon što su posle sedam godina i utroška više od 35 miliona evra, navodno pustili u rad kompletnu novu bolnicu u Sremskoj Kamenici, Pajtićevi činovnici uspeli su da osposobe samo jednu sobu u Kamenici 2, a pitanje je da li je čak i ta jedna soba spremna, jer je lečenje u njoj samo najavljeno, a zapravo još nije počelo – navodi se u saopštenju.

O katastrofalnom stanju u vojvođanskom zdravstvu, uprkos potrošenim milijardama evra iz pokrajinskog budžeta, govori loša vest koja je iz Sremske Kamenice stigla odmah nakon najave direktora Perina, a to je da se u Institutu za plućne bolesti pokvario CT skener, zbog čega će značajno biti smanjen broj pregleda.

Iako se, kažu iz SNS-a, taj skener pokvario pre nekoliko meseci to je objavljeno tek sada, a najava zračenja u Kamenici 2 očigledno je plasirana da sakrije novu lošu vest iz kompleksa bolnica u Sremskoj Kamenici.

Srpska napredna stranka smatra da je vojvođansko zdravstvo, kao i sve drugo čega se dotakao Bojan Pajtić, teško obolelo pod upravom DS – a. Vojvodina može i mora brzo da izleči rane i da nadoknadi sve što je izgubila pod Bojanom Pajtićem, jer Vojvodina zaslužuje bolje – saopštio je Medija centar za Vojvodinu.

Izvor: Tanjug
Foto: SNS / Logo