Početna Politika VP: Mlada Vojvodina – nedosanjani san Čanak Nenada

VP: Mlada Vojvodina – nedosanjani san Čanak Nenada

0

vojvodjanska-partija-jpg_660x330

“Mlada Vojvodina” je očigledno nedosanjani san Čanak Nenada i proizvod komedijaške politike koju ovaj čovek vodi punih 25 godina, ocenila je danas Vojvođanska partija (VP) u svom odgovoru na saopštenje organizacije koja je proteklih dana potpisivala grafite “Vojvodina = Katalonija” ispisivane po gradovima Vojvodine.
Javnost (još neko vreme) možda i možete prevariti, ali ne možete i nas koji vas jako dobro poznajemo g. Čanak Nenade“, piše u saopštenju Vojvođanske partije.

Bolje bi Vam bilo da ste ste se pridružili Vojvođanima na ‘Šetnji za Vojvodinu’ i da ste time pokazali da vam je zaista i stalo do Vojvodine i svih njenih građana, umesto što indirektno napadate jedino vojvođansko okupljanje poslednjih godina na kojem je moguće izreći punu istinu o Vojvodini“, piše u odgovoru VP.

Znamo da je istina o Vojvodini za vas jako bolna, jer je ona, između ostalog, proizvod i vaše katastrofalne politike od koje lično egzistirate punih 20. godina. Znamo Mi i da vas sve veći broj članova napušta zbog vaše privatne saradnje sa Vučićevim režimom, ali vam savetujemo da Vaše lične probleme rešavate u sopstvenoj stranci, a ne na ovakav providan način i indirektno preko Vojvođanske partije“, ističe VP.

Na kraju saopštenja VP najavljuje da će 5. oktobra, za kada je najavljena šetnja za Vojvodinu, “sa Čankom ili bez njega”, Vojvođani ponosno i mirno prošetati Novim Sadom.

Autor i foto: RTV