Početna Politika Za predsednika novosadskog odbora Srpske napredne stranke izabran Miloš Vučević

Za predsednika novosadskog odbora Srpske napredne stranke izabran Miloš Vučević

0

2553_milos-vucevic_f
Na drugoj izbornoj skupštini novosadskog odbora srpske napredne stranke, za predsednika odbora ponovo je izabran Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.
Vučević, koji je i do sada bio na toj funkciji, bio je jedini kandidat, a dobio je podršku svih 290 delegata, koliko ih je bilo na skupštini održanoj u Master centru Novosadskog sajma.

“Ubeđen sam da će vrlo brzo na čelo Gradskog obora u Novom Sadu doći još kvalitetniji ljudi nego što je to sadašnje rukovodstvo na čelu sa mnom i ponosan sam što imamo više od 40 odsto novih predsednika mesnih odbora, što je dokaz da u SNS nikome nije zacementirana funkcija”, rekao je Vučević.

U narednom periodu, prema njegovim rečima, SNS u Novom Sadu mora više da radi na komunikaciji članova stranke sa funkcionerima, a pred strankom su i pripreme za pokrajinske i lokalne izbore.

Vučević je kazao da u Novom Sadu SNS ima 22.000 članova, podsetivši da je rukovođenje novosadskim odborom preuzeo 2011. godine, kad je taj odbor brojao 5.000 članova.

Delegatima izborne skupštine obratila su se i tri potpredsednika SNS, Igor Mirović, Nikola Selaković i Goran Knežević, a sednici je prisustvovala i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

 

Autor 021