Početna Sport Agonija “Vojvodine” se nastavlja – bez pobede 43 dana

Agonija “Vojvodine” se nastavlja – bez pobede 43 dana

0

“Vojvodina” je još jednom poražena u Novom Sadu od poslednje ekipe na tabeli. Posle “Borca” pobedu je odneo i “Javor” koji je deklasirao “Vojvodinu” sa 3:0.

Utakmica je odigrana pred oko 200 navijača, u pravom zimskom ambijentu i uz sneg koji je neprekidno padao.

Dva tima su zbog snega na terenu ušla oprezno u meč, a prvu pravu priliku videli smo u 17 minutu kada je Mihajlović krenuo sam ka golu “Javora”, ali se spetljao i izgubio loptu koja stiže do Kojaševića koji sa ivice šesnaesterca neometan promašuje ceo gol.

“Vojvodina” je u nastavku imala laganu, jalovu, inicijativu, a u 33. minutu “Javor” stiže do vođstva. U brzoj kontri lopta stiže na desno krilo do Krnića koji na ivici šesnaesterca nalazi Mitoševića. Bivši igrač “Vojvodine” varkom se oslobađa čuvara i preciznim udarcem pogađa gornji levi ugao gola “Vojvodine”.

Rezultatom 1:0 za goste otišlo se na odmor, a već posle devet minuta u nastavku “Javor” vodi 3:0. Najpre je u 53. minutu Amanović evro golom, sa 35 metara, savladao Rockova, da bi u prvom sledećem napadu pogodio i Krnić.

Pokušao je Zoran Vasiljević, trener “Vojvodine”, da izmenama razdrma tim, uspeo je da podigne ritam ali bez ikakvog rezultata, pa je meč završen ubedljivom pobedom “Javora” od 3:0.

U poslednjem kolu jesenjeg dela “Javor” će u sredu dočekati ekipu “Napretka” dok će se u Subotici u derbiju sastati “Spartak” i “Vojvodina”.

Izvor: RTV
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić