Početna Sport Aleksandar Veselinović ponovo trener Vojvodine

Aleksandar Veselinović ponovo trener Vojvodine

0

Aleksandar Veselinović, dojučerašnji trener Spartaka, novi je šef stručnog štaba FK Vojvodina.

Time je okončana dilema ko će na klupi naslediti Iliju Stolicu i ko će predvoditi crveno-bele u plej-ofu.

Za sada, sa mnom se u Novi Sad vraća i Srđan Žakula, dok će Vladimir Gaćinović ostati u Spartaku do kraja sezone. Posle toga ćemo videti šta će se dešavati, a o imenima ostalih saradnika u Vojvodini izjasniću se tokom narednih dana“, rekao je za Dnevnik novi šef struke u novosadskom klubu.

On je i pre nepunih godinu dana preuzeo ekipu Vojvodine, ali je, zbog neslaganja sa tadašnjom rukovodstvom, posle samo 17 dana napustio Novi Sad i preselio se u Suboticu. Posle 30 odigranih utakmica, Subotičane je doveo do petog mesta na tabeli.

Vojvodina će u plej-ofu startovati s osme pozicije.

Znam šta je cilj Vojvodine i znam da ćemo u doigravanje ući s najmanje izgleda od svih timova. Međutim, ne bojim se izazova, ne tražim nikakav alibi i verujem da nismo bez šansi. Biće nam veoma teško, ali učinićemo sve kako bismo obradovali navijače i našli se među timovima koji će naleto igrati u kvalfikacijama za Ligu Evrope. Konkurencija je veoma jaka, svi imaju istu želju kao i mi i to je, generalno gledajući, dobro za srpski fudbal“, rekao je Veselinović.

U ponedeljak će Veselinović voditi trening na terenima centra “Vujadin Boškov”, potvrdio je za Novosti predsednik kluba Dušan Vlaović.

Veselinović (48) će biti čak šesti trener koji će u ovoj sezoni predvoditi Novosađane, posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira Buača, Zorana Vasiljevića i Ilije Stolice.

Izvor: Dnevnik, Novosti, 021
Foto: Screenshot