Početna Sport Aleksandar Veselinović ponovo trener Vojvodine

Aleksandar Veselinović ponovo trener Vojvodine

Aleksandar Veselinović, dojučerašnji trener Spartaka, novi je šef stručnog štaba FK Vojvodina.

Time je okončana dilema ko će na klupi naslediti Iliju Stolicu i ko će predvoditi crveno-bele u plej-ofu.

Za sada, sa mnom se u Novi Sad vraća i Srđan Žakula, dok će Vladimir Gaćinović ostati u Spartaku do kraja sezone. Posle toga ćemo videti šta će se dešavati, a o imenima ostalih saradnika u Vojvodini izjasniću se tokom narednih dana“, rekao je za Dnevnik novi šef struke u novosadskom klubu.

On je i pre nepunih godinu dana preuzeo ekipu Vojvodine, ali je, zbog neslaganja sa tadašnjom rukovodstvom, posle samo 17 dana napustio Novi Sad i preselio se u Suboticu. Posle 30 odigranih utakmica, Subotičane je doveo do petog mesta na tabeli.

Vojvodina će u plej-ofu startovati s osme pozicije.

Znam šta je cilj Vojvodine i znam da ćemo u doigravanje ući s najmanje izgleda od svih timova. Međutim, ne bojim se izazova, ne tražim nikakav alibi i verujem da nismo bez šansi. Biće nam veoma teško, ali učinićemo sve kako bismo obradovali navijače i našli se među timovima koji će naleto igrati u kvalfikacijama za Ligu Evrope. Konkurencija je veoma jaka, svi imaju istu želju kao i mi i to je, generalno gledajući, dobro za srpski fudbal“, rekao je Veselinović.

U ponedeljak će Veselinović voditi trening na terenima centra “Vujadin Boškov”, potvrdio je za Novosti predsednik kluba Dušan Vlaović.

Veselinović (48) će biti čak šesti trener koji će u ovoj sezoni predvoditi Novosađane, posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira Buača, Zorana Vasiljevića i Ilije Stolice.

Izvor: Dnevnik, Novosti, 021
Foto: Screenshot