Početna Sport Bike park u Bukovcu otvoren uz takmičare iz regiona!

Bike park u Bukovcu otvoren uz takmičare iz regiona!

0

bike1

Proteklog vikenda, tačnije u subotu, zvanično je otvoren Bike park u Bukovcu. Program je počeo sa probnim vožnjama na stazi, a nakon toga je usledio takmičarski deo u kojem su učestvovali virtouzi iz Srbije i regiona.

bike

Njihov spektakularan nastup privukao je mnoge ljubitelje biciklizma i ekstremnih vožnji, uprkos lošem vremenu i kiši. Bike park Bukovac je napravljen tako da može da parira bilo kojoj stazi ovog tipa u svetu, to su posebno istakli takmičari iz inostranstva, kojima je bilo pravo zadovoljstvo što je i ovaj deo regiona dobio svoju stazu.

bike3

Pobednik u kategoriji MTB-BMX je Leo Gamboc iz Hrvatske, drugo mesto je osvojio Kuba Grudzinski iz Poljske, treće mesto je pripalo Primož Tanku iz Slovenije i četvrto Igoru Vukadinoviću iz Hrvatske koji je ujedno dobio priznanje za najbolji trik. Za heroja dana izabran je Spindler Mocilnik iz Slovenije.

bike2

U večernjim časovima je usledila žurka u Firchi Think Tank studiju, gde su i uručene nagrade najboljim takmičarima. Nadamo se da će u skorijoj budućnosti i Srbija moći da se pohvali uspesima svojih takmičara, a Bike park Bukovac će i te kako biti zaslužan za to, jer će sada i naši takmičari imati stazu na kojoj mogu da vežbaju.

Autor: Bojana Šević
Foto: Miloš Milenković, Andrija Kovač