Početna Sport Buač: U krizi smo, potrebna šok terapija

Buač: U krizi smo, potrebna šok terapija

0

Trener “Vojvodine” Vladimir Buač rekao je da je posle jučerašnjeg poraza od “Bačke” evidentno da se njegova ekipa nalazi u rezultatskoj krizi i da joj je potrebna šok terapija.

– Evidentno je da se na poslednje tri utakmice nalazimo u rezultatskoj krizi i da u igri ne funkcioniše sve najbolje. Međutim, najlakše je pognuti glave i nastaviti u istom pravcu. Već u ponedeljak moramo napraviti neku šok terapiju, kako bismo protiv “Borca” u sredu izgledali mnogo bolje, odnosno onako kako i treba da izgledamo – rekao je Buač, objavljeno je na sajtu kluba.

“Vojvodina” je juče poražena od “Bačke” sa 1:0 u 18. kolu Super lige Srbije. Jedini gol na meču postigao je Luka Luković u 70. minutu posle greške Mladena Devetka.

– Mislim da danas definitivno nismo zaslužili da izgubimo, jer je bilo šansi na obe strane, ali jedna individualna greška je rešila utakmicu. Moramo dignuti glave, okrenuti se narednim utakmicama i probati da odigramo što bolje, kako bismo došli do preko potrebnih bodova – rekao je Buač.

“Vojvodina”, koja je peta na tabeli Super lige Srbije, u narednom kolu će dočekati ekipu “Borca”. Ta utakmica je na programu u sredu od 17.00.

Izvor: Beta
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić