Početna Sport “Čukarički” danas na Banovom brdu dočekuje “Vojvodinu”

“Čukarički” danas na Banovom brdu dočekuje “Vojvodinu”

0

nikola-antic,-fk-vojvodina_660x330

U četvrtom kolu plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri “Vojvodine” danas gostuju ekipi “Čukaričkog” u Beogradu. Utakmica se igra od 17.30 časova, a prenos možete pratiti na RTV1.

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa, uprkos slabijim rezultatima u poslednja dva kola, ne odustaje od borbe za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Evropa je ono što nas interesuje i od toga apsolutno ne odustajemo. ‘Čukarički’ je u sjajnom nizu, pošto ima šest pobeda zaredom, što samo govori o kvalitetu njihovog tima, ali i organizovanosti kluba, koji je, po mom mišljenju, jedan od najorganizovanijih, ako ne i najorganizovaniji klub u Super ligi – rekao je Lalatović.

Trener “Čukaričkog” Milan Lešnjak rekao je da će utakmica sa “Vojvodinom” biti psihološki najteža od kada je klubu, zato što dolazi posle vezanih pobeda nad “Partizanom” i “Crvenom zvezdom”.

“Vojvodina” je trenutno peta na tabeli sa 27 bodova, četiri manje od trećeplasiranog Partizana, dok je Čukarički drugi sa 26.

Izvor: Beta/RTV
Foto: fkvojvodina.rs