Početna Sport Dragan Radojičić novi trener Vojvodine

Dragan Radojičić novi trener Vojvodine

Doskorašnji šef stručnog štaba Novog Pazara Dragan Radojičić, dolazi na klupu Vojvodine, nakon što je klub raskinuo saradnju sa Slavoljubom Đorđevićem zbog loših rezultata.

Gaga Radojičić je bivši fudbaler i trener Vojvodine, a odluku o tome da on postane šef stručnog štaba Upravni odbor doneo je jednoglasno. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula.

Ovim su i opovrgnuti navodi u medijima da će novi šef struke biti Vladimir Gaćinović.

Radojičić je nosio crveno-beli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i golgeter. Navijačima je još u sećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina poslednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strelac tima.

Na kratko je predvodio Vojvodinu, u sezonu u kojoj je klub poslednji put bio vicešampion države. Osim Vojvodine, Radojičić je predvodio i Novi Sad, Grbalj, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, Proleter, Rad, Kolubaru, te Novi Pazar.

“Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu”, zaključuju u Upravnom odboru FK Vojvodina.

Radojičić će kao novi trener Vojvodine biti predstavljen u sredu, u 10 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen (FK Sutjeska)