Početna Sport Dragan Radojičić novi trener Vojvodine

Dragan Radojičić novi trener Vojvodine

0

Doskorašnji šef stručnog štaba Novog Pazara Dragan Radojičić, dolazi na klupu Vojvodine, nakon što je klub raskinuo saradnju sa Slavoljubom Đorđevićem zbog loših rezultata.

Gaga Radojičić je bivši fudbaler i trener Vojvodine, a odluku o tome da on postane šef stručnog štaba Upravni odbor doneo je jednoglasno. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula.

Ovim su i opovrgnuti navodi u medijima da će novi šef struke biti Vladimir Gaćinović.

Radojičić je nosio crveno-beli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i golgeter. Navijačima je još u sećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina poslednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strelac tima.

Na kratko je predvodio Vojvodinu, u sezonu u kojoj je klub poslednji put bio vicešampion države. Osim Vojvodine, Radojičić je predvodio i Novi Sad, Grbalj, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, Proleter, Rad, Kolubaru, te Novi Pazar.

“Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu”, zaključuju u Upravnom odboru FK Vojvodina.

Radojičić će kao novi trener Vojvodine biti predstavljen u sredu, u 10 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen (FK Sutjeska)