Početna Sport Dva gola Miloševića za remi Voše sa Partizanom

Dva gola Miloševića za remi Voše sa Partizanom

0

Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su rezultatom 2:2 u 36. kolu Superlige Srbije.

Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Jovan Milošević u 22. i 46. minutu.

Fudbaleri dva tima su na teren izašli zajedno sa decom iz fudbalskih klubova sa Gračanice, koja ovih dana borave na Letenci i učestvuju na dečijem festivalu. Takođe, pred početak utakmice, član UO Petar Đurđev dodelio je Filipu Malbašiću uramljen dres sa brojem 100, s obzirom na to da je ovo bila njegova stota utakmica u dresu “stare dame”.

Utakmica je bila veoma otvorena od samog početka, a prvi je pripretio Partizan i to u dva navrata, preko Meniga i Rikarda, obojica su gađala zamalo pored gola. Voša je ubrzo uzvratila, Malbašić je išao ka golu Popovića, ali je odbrana Partizana reagovala u poslednjem trenutku.

Partizan je poveo u 18. minutu, kada je Rikardo pobegao odbrani Vojvodine, povukao loptu u stranu i poslao je pod prečku za 0:1.

Samo dva minuta kasnije Partizan je imao veliku šansu da dođe do drugog gola, Dijabate se neočekivano našao sam ispred Carevića, koji je maestralno intervenisao.

Voša je u 22. minutu na pravi način uzvratila, posle akcije po desnoj strani, Vukčević je pobegao i odlično odložio povratnu do Miloševića koji je sa ivice šesnaesterca pogodio dalji ugao za 1:1.

Usledio je nešto mirniji period bez izrazitih prilika, a onda je u 44. minutu Čumić sa 20 metara gađao uz stativu, Popović je sačuvao gol Partizana.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Voša je preokrenula posle nove akcije Miloševića i Vukčevića. Milošević je uneo loptu sa desne strane, odigrao dupli pas sa Vukčevićem i potom ponovo sjajno pogodio za 2:1.

Ali, opet je došlo do brzog izjednačenja, Carević je još jedno odlično intervenisao posle udarca Meniga, na odbijenu je naleteo Kolorado i u 50. minutu bilo je 2:2.

Nakon novog izjednačenja tempo igre je malo opao, ali se više igralo na polovini Partizana. Ipak, u 72. minutu Partizan je imao veliku šansu, Dijabate je gađao prvi ugao iskosa, a Carević je ponovo bio na pravom mestu.

Voša je do kraja bila bliža pobedi, 10 minuta pre kraja Uroš Nikolić je pogodio stativu posle pasa Antonijevića i to je bila poslednja šansa na utakmici.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina