Početna Sport FK Vojvodina pred nastavak prvenstva: Miletić stigao – čeka se Malbašić

FK Vojvodina pred nastavak prvenstva: Miletić stigao – čeka se Malbašić

0

fk-vojvodina-jpg_660x330

Dok igrači “Vojvodine”, pod budnim okom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića i njegovih saradnika, u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov” sprovode pripreme za prolećni nastavak sezone, ništa manje zanimljivi su i napori sportskog sektora na dovođenju novih igrača.

Koordinator za odlaske i dolaske Mićo Vranješ ovih dana ima pune ruke posla. Tokom nedelje stigao je štoper “Borca” iz Čačka Nemanja Miletić, u Novom Sadu boravio je i član nemačkog “Hofenhajma”, krilo Filip Malbašić, a nije tajna ni to da su crveno-beli zainteresovani za još nekolicinu igrača.

Nemanja Miletić trenira s našom ekipom i očekujem da ćemo ovih dana s njim potpisati ugovor. Filip Malbašić je bio u Novom Sadu, nesumnjiva je njegova želja da obuče dres Vojvodine, ali problem predstavlja to što ima još šest meseci važeći ugovor s Hofenhajmom. Stupili smo u vezu s Nemcima, razgovaraće s njima i sam Malbašić i nadam se da ćemo uspeti da realizujemo taj transfer – rekao je Vranješ.

U novosadskoj fudbalskoj čaršiji, veoma su žive priče o tome da bi “Voša” rado dovela još neke igrače. Spominju se Dražić (“Javor”), Gavrić (“Crvena zvezda”), Jovančić (“Borac” iz Čačka)…

Činjenica je da pregovaramo s još nekim igračima i na dobrom smo putu da jedan ili dvojica od njih potpišu ugovor s nama do polaska ekipe na drugi deo priprema u Tursku. Znači, očekujem da će se konkretnije nešto znati do 26. januara – dodao je Vranješ.

Među novosadske crveno-bele već su stigli Milan Stepanov, Dejan Meleg i Milan Milinković, s timom trenira i Goran Švonja (“Proleter”) koji je na probi, a čiji će status biti poznat do polaska ekipe u Belek.

Do sada su “Vojvodinu” napustili Aleksandar Stanisavljević, Miljan Mrdaković i Slaviša Radović.

Na transfer-listi nalaze se Jovica Vasilić, Marko Zoćević i Milko Novaković. Oni su i dalje članovi našeg kluba, odvojeno treniraju, a FK ‘Vojvodina’ i trener Lalatović na njih ne računaju za prolećni deo sezone. Videćemo šta će se tokom narednih dana dešavati po pitanju njihovih eventualnih odlazaka iz kluba – objasnio je Vranješ.

Izvor: Dnevnik
Foto: fkvojvodina.rs