Početna Sport FK “Vojvodina” predstavila pojačanja

FK “Vojvodina” predstavila pojačanja

0

Nova uprava fudbalskog kluba “Vojvodina” bila je veoma aktivna u dosadašnjem toku prelaznog roka. Novosađani su u Sportskom centru “Vujadin Boškov“ predstavili osam novajlija, uz prethodnu promociju Nemanje Vučića.

Po rečima sportskog direktora Nikole Lazetića, brojni pregovori u kojima je učestvovao bili su izuzetno teški, zbog polazne tačke u kojoj se “Vojvodina” našla posle neuspešne sezone.

– Mislim da je “Vojvodina” stvarno dotaklo dno, u svakom smislu te reči. Sve što sam video u prethodnih mesec dana u samom klubu, šta sam zatekao, kakve sam priče čuo, to je stvarno nedopustivo i nezamislivo. Predsednik, ja i Dušan Bajatović kao neko ispred “Srbijagasa” koji treba da isprati te naše želje i ambicije koje imamo i svi igrači koje smo doveli i u koje mnogo verujem, svi mi ove godine moramo nešto da napravimo od ovog kluba – kategorički je istakao Lazetić.

– Očekivanja su velika. Prvi cilj je da se kvalifikujemo za Evropu i da što dalje doguramo u Kupu. Prošli smo prvi deo kondicionih priprema na Zlatiboru, a sad sledi lepši deo, uigravanje tima – naglasio je najiskusniji prvotimac Novosađana, Nikola Drinčić.

Po povratku sa bazičnih priprema odrađenih na Zlatiboru, a pre odlaska u Sloveniju, fudbaleri “Vojvodine” odradiće tri treninga u fudbalskom centru “Vujadin Boškov“.

U Terme Čatež u ponedeljak putuje 20 igrača i tri golmana, a trener Nenad Lalatović njihove mogućnosti proveriće kroz četiri prijateljska meča.

U prvom kolu Superlige, “Vojvodina” za 20 dana dočekuje “Mačvu”.

Izvor: RTV
Foto: FK Vojvodina