Početna Sport FK “Vojvodina” uskoro menja rukovodstvo

FK “Vojvodina” uskoro menja rukovodstvo

0

 

“Stara dama” uskoro dobija novog predsednika i novi upravni odbor.

Pre tačno mesec dana rukovođenje FK “Vojvodinom” preuzela je petočlana radna komisija, nakon što na sednici klupske skupštine nije izabran “naslednik” dotadašnjeg predsednika Dušana Mijića.

Kako je tada objašnjeno “nije bilo dovoljno vremena da se izabere dugoročno i kvalitetno rešenje za tu funkciju”, nakon što je sedam dana ranije Mijić podneo ostavku, pa su za članove radne komisije izabrani Nenad Rončević, Dušan Vlaović, Dragan Veljkov, Milan Đukić i Milan Đurić.

“Mondu” je od izvora bliskih klubu potvrđeno da bi nova sednica Skupštine FK “Vojvodine” trebalo da se održi u narednih desetak dana.

Dobra vest za navijače “Vojvodine” je to da ima zainteresovanih za rukovođenje “starom damom”, sa kojima su pregovori u završnoj fazi, a više i konkretnije o imenima ljudi koji konkurišu za mesto predsednika i članova upravnog odbora znaće se naredne nedelje.

Izabrani predsednik biće četvrti u poslednjih 13 meseci, pošto je u septembru 2016. godine klub napustio Zoran Šćepanović, koga je nasledio Vojislav Gajić i zadržao se na funkciji do decembra, kada je rukovođenje klubom preuzeo Dušan Mijić.

Bez obzira na sve probleme u klubu, pretežno finansijske, fudbaleri “Vojvodine” su pružili dobre partije pod novim trenerom Vladimirom Buačom i nalaze se na drugoj poziciji Superlige.

Izvor: Mondo
Foto: FK Vojvodina