Početna Sport Fudbaleri Vojvodine igrali nerešeno protiv nemačkog petoligaša

Fudbaleri Vojvodine igrali nerešeno protiv nemačkog petoligaša

0

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno, 2:2 protiv nemačkog petoligaša Frajberga, u pripremnom meču u Beleku.

Strelci za Vojvodinu bili su Zukić u petom i Čović u 17. minutu, dok su izjednačujuće golove za Frajberg dali Kajzer u 49. i Kutlu u 76. minutu meča.

Lalatović je na ovom meču dao priliku jednoj postavi da odigra veći deo meča, a u drugom poluvremenu izmenio je tri igrača. Tako su za Vošu startovali Simić, Andrić, Veselinović, Stojsavljević, Mirić, Đurišić, Zukić, Mladenović, Kokić i Čović.

Utakmica je dobro počela za Vojvodinu, poveli su već u petom minutu. Sjajan gol dao je Zukić, koji je mrežu zatresao direktno iz kornera. Samo 12. minuta kasnije Voša je uvećala svoje vođstvo, Kokir se oslobodio svog čuvara, potom je centrirao i Čović se našao na pravom mestu prosledivši loptu u gol Frajberga.

Frajber, trenutno 14. tim pete nemačke lige, imao je svoju šanse i u prvom poluvremenu, ali je do prvog pogotka stigao u drugom delu meča. U 49. minutu Luštaku je dobro centrirao, Kajzer se našao na drugoj stativi i udarce iz prve savladao Simića.

Frajberg je pripretio i nekoliko minuta kasnije, a u 67. minutu Segert iz nemačkog tima dobio je crveni karton zbog starta nad Đurišićem. Ipak, Frajberg nije ostao sa igračem manje, jer je dogovor dva tima bio da umesto Segerta uđe Fosi.

Zbog slabe reakcije odbrane Frajberg je došao do izjednačenja. Na oko 30 metara od svog gola, Đurišić je dodao loptu do Đuričina, kome je jedan protivnički igrač izbio loptu iz nogu i praktično je dodao do Kutlua, koji je ušao u šesnaesterac i sa petnaestak metara savladao Toromana koji je na golu zamenio Simića.

Utakmica protiv Frajberta bila je pretposlednja pripremna utakmica Vojvodine. Na pripremama u Turskoj Voša je odigrala pet mečeva, upisavši tri remija, jednu pobedu i poraz. Poslednjeg dana priprema u Beleku Voša će odigrati meč sa kazanjskim Rubinom.

Izvor: 021
Foto: Pixabay