Početna Sport Fudbaleri “Vojvodine” počeli zajedničke online treninge

Fudbaleri “Vojvodine” počeli zajedničke online treninge

0

Fudbaleri “Vojvodine” odradili su svoj prvi zajednički onlajn trening od kako su, usled vanrednog stanja i pandemije virusa korona, morali da obustave treninge u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”.

Kako je saopštio klub, po uzoru na vodeće evropske klubove, igrači “stare dame” su iz udobnosti svoje sobe putem konferencijskog poziva pratili instrukcije kondicionog trenera Saše Semeredija, pri čemu su sve vreme tokom trajanja treninga bili u prilici da međusobno komuniciraju, “te se stekao utisak kao da su zajedno u istoj prostoriji”.

– Trening u trajanju od sat vremena je protekao dobro i bez ikakvih tehničkih problema, a sve dok traje vanredno stanje, ovo će ostati praksa “Vošinih” fudbalera tri-četiri puta nedeljno, čime će, zajedno sa individualnim trčanjem, oni imati ukupno između sedam i osam treninga svake sedmice – navode u novosadskom superligašu.

Fudbalsko prvenstvo u Srbiji je stopirano. U momentu kada je odlučeno da se predstojeće utakmice odlažu, prvi tim na tabeli bio je “Crvena zvezda”, koju su pratili “Partizan” i “Vojvodina”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina