Početna Sport Fudbaleri Vojvodine poraženi od OFK Beograda

Fudbaleri Vojvodine poraženi od OFK Beograda

0

ofk-beograd,-fk-vojvodina

Jedini gol na Karaburmi postigao je Martinović u 71. minutu. Nakon centaršuta Planić je loptu prebacio na drugu stativu, a Martinović je sa dva metra loptu prosledio u gol Vojvodine.

Nisu crveno-beli danas uspeli da iskoriste svoje šanse. OFK je igao dobro na svom terenu, imali su nekoliko izglednih šansi, a uspeli su da iskoriste jednu i tako dođu do pobede. Novosađani su igrali bojažljivo, a nakon primljenog gola su se probudili i zaigrali znatno ofanzivnije. Međutim, pored dve odlične šanse nisu uspeli da dođu do izjednačenja. Zapaženiji na današnjoj utakmici bio je Malbašić, koji je zadavao dosta problema defanzivcima OFK-a.

Dejan Meleg ni danas nije zaigrao u startnoj postavi, ušao je u drugom poluvremenu umesto Babića. Ašćerić je takođe predstavljao veliku opasnost po gol Beograđana, ali ni on nije imao dovoljno koncentracije u završnici.

Nakon šest vezanih nerešenih rezultata, Vojvodina je današnjim porazom na Karaburmi nastavila lošu seriju. Podsetimo, u prvoj utakici ove dve ekipe na “Karađorđu” Vojvodina je slavila rezultatom 1:0.

Narednu utakmicu Vojvodina igra na “Karađorđu” protiv Crvene zvezde.

Ostale parovi 27. kola: Voždovac – Jagodina, Surdulica – Mladost, Crvena zvezda – Spartak, Borac – Rad, Javor – Metalac, Čukarički – Partizan.

Autor: 021.rs
Foto: ofkbeograd.co.rs