Početna Sport Fudbaleri Voše poraženi na Marakani

Fudbaleri Voše poraženi na Marakani

0

fk-vojvodina_640

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde sa 3:0 na Marakani u zaostalom 13. kolu Superlige. Pred oko 15.000 navijača na Marakani trostruki strelac za domaću ekipu bio je Slavoljub Srnić u 40, 60. i 79. minutu utakmice.
Nesigurno je igrala Vojvodina i danas, sredina terena je zakazala. Izgubili su mnogo duela uz nedopustive greške u dodavanjima koje je Zvezda maksimalno iskoristila. Nije bilo igrača koji mogu da stanu na loptu i smire igru, pa je odbrana Novosađana bila pod konstantnim pritiskom, kojem je ipak podlegla. Tri puta su gosti primili gol na identičan način zbog loše postavke u poslednjoj liniji. Treba spomenuti i dve odlične šanse Ožegovića od kojih je bar jednu morao da iskoristi.
Procurela je informacija da je uprava Vojvodine dala ultimatum Zlatomiru Zagorčiću da mora da pobedi u utakmicama protiv Zvezde i Voždovca kako ne bi dobio otkaz. Potvrdio je to Zagorčić na konferenciji posle utakmice i rekao da u toku večeri ili sutrašnjeg dana treba da se sastane sa upravom Vojvodine i da razgovara o svom statusu.

Autor: 021.rs